ÇERKEZ PEYNİRİ KIZARTMASI |
bizim evde peynirin en çok kızarmış hali seviliyor diye yazmıştım...
bende her peyniri deniyorum kızartmaya müsaitse kızartıyorum....
çerkez peyniride böyle bir peynir......sünmediğini ve erimediğini görünce kızartmaya karar verdim...şahane oluyor.......hatta az az yapıyorum bitmsin diye....
sadece hellim kızarmaz ya değil mi sevgili okur....:)
kahvaltının tadını çıkarmak için bu tarifi deneyin...iki dakkada kızarır...bir dakkada yenir:)
tabiki bu lezzetin sahibide yine muratbey peynirleri......
kendimdende haber vermek gerekirse bloğa bişey ekleyip çıkmak zorunda kalıyorum...facebookta da fazla görünmüyorum ..çünkü mayıs 5-6 ya kadar böyle olacak.....sınavlarım var.hazırlanıyorum......bu yüzden bütün ziyaretlerimi o günden sonraya bıraktım......merak eden arkadaşlarıma duyrulur ..ve bloğa bişey ekleyemeyebilirim......burdayım ama yazamıyorum......şimdiden bu kesinti için kusura bakmayın.....görüşmek üzere.....
malzemeler..
- 200 gr. muratbey çerkez peyniri
- yarım yemek kaşığı muratbey trabzon tipi tereyağ
yapılışı...
- çerkez peyniri küp küp doğranır..
- teyağ eritilir....peynirler çevirerek kızartılır....
- sıcak servis edilir....
- salatalarada ekleyebilirsiniz...
Peynirin her şeklini severim.Dışarı çıkabilirsem marketlere bakayım,ellerine sağlık canım.
YanıtlaSilkızarmış peynire bayılıyorum, eline sağlık.
YanıtlaSilBende kızarmış peynirleri pek severim harika bir fikir...Derslerinde başarılar canım...
YanıtlaSilThe information were very helpful for me, I've bookmarked this post, Please share more information about this
YanıtlaSilThanks
Helleimden sonra çerkez peyniride kızartılmış peynirler arasında yerini aldı desene:)
YanıtlaSilSınavlarda başarılar..
svegiler
Ben cok severim ama kizlar ve esim pek sevmediler.Murta beye ve sana cok tesekkürler cnm. :)
YanıtlaSilnar gibi ne güzel kizarmis,burda türk marketlerinde bullabilirsem cerkez peyniri hemencik deneyecegim ,sunum cok profesyonel olmus canimcim ellerine saglik
YanıtlaSilhellim peynirinden başka peynir kızartmayı denememiş olsam da çok beğeneceğime eminim kızarmış peynir nefis...
YanıtlaSilGecenin bir yarısı baştan başlayıp geriye doğru, başka ne var,nasıl, a şunun şekli, bnun rengi derken kabak dolmasına kadar geldim. Velhasılı, çok güzel siten, orijinal sunumların, çok tatlı anlatımın için tebrikler sevgili disalce.. doğrusu böyle güzel siteleri görünce bende vazgeçmeyi düşünüyorum :)sevgiler..
YanıtlaSilÇerkezi de neden hellim gibi yapmayalım fikri olsa olsa Saliha da olurdu zaten, ellerine sağlık canım :)
YanıtlaSilSevgili Saliha,
YanıtlaSilPeynirin her çeşidine bayılırım ama bugüne kadar sadece hellim kızarttım : )
Çerkez peynirine de kızarmak çok yakışmış, ellerine sağlık.
Bu arada;
Sınavlar için başarılar diliyorum.